Ce studii are noua iubită a lui Marius Moise, fost concurent la Insula Iubirii! Anda este o tânără de succes

Ce studii are noua iubită a lui Marius Moise, fost concurent la Insula Iubirii! Anda este o tânără de succes

Marius Moise, fost concurent al sezonului trecut „Insula Iubirii”, are o nouă iubită și este mai fericit ca niciodată!

După despărțirea de Bianca Giurcă, Marius Moise a rămas o perioadă singur. Nu s-a afișat alături de nicio femeie și a rămas discret cu privire la viața lui personală. Ei bine, acum trăiește un nou capitol din viața lui și pare mai fericit ca niciodată!

Marius Moise și-a găsit liniștea și fericirea în brațele altei femei și este un bărbat împlinit. Noua lui iubită, Anda, este din Cluj-Napoca și în luna iunie a acestui an a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani.

Conform informațiilor de pe rețelele de socializare, Anda este absolventă a Facultatății de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, profilul Contabilitate și informatică de gestiune.

Deși are cu ce să se laude, Marius Moise preferă să o țină ascunsă pe noua lui iubită. Anda a fost cea care a postat imagini cu el pe rețelele de socializare, iar el a făcut postări discrete, în care a lăsat să se înțeleagă că este într-o relație. Marius Moise a păstrat o doză de mister asupra vieții sale amoroase.

Marius Moise a pus Internetul pe jar cu o imagine neașteptată, prin care și-a anunțat subtil relația. Când toți se așteptau cel mai puțin, fostul concurent de la Insula Iubirii a postat o imagine cu Anda, în timp ce se țin de mână, potrivit spynews.ro.

Comenteaza