„Perversul” de la Insula Iubirii a fost căsătorit cu o femeie superbă! Cum arată fosta sa soție

„Perversul” de la Insula Iubirii a fost căsătorit cu o femeie superbă! Cum arată fosta sa soție
| Foto: cancan.ro

Marius Moise, concurent în sezonul 7 al emisiunii „Insula Iubirii” a fost căsătorit în trecut, având și o fetiță din acea relație. 

Cea mai urmărită emisiune a momentului, Insula Iubirii (Antena 1), se apropie cu pași repezi de sfârșit. Astfel, peste câteva săptămâni, la Ceremonia Bonfire-ului, concurenții vor decide dacă pleacă acasă împreună sau separat. Cel mai mediatizat cuplu de pe rețelele de socializare este cel format din Marius Moise, un om de afaceri în vârstă de 35 de ani, și Bianca Giurcă, o tânără superbă, dar instabilă emoțional, cu zece ani mai tânără decât el.

Cei doi au venit la emisiune pentru a-și consolida iubirea, însă amândoi au căzut pradă ispitei: Marius cu Oana, iar Bianca farmecelor lui Alin. Însă, nu acesta este motivul pentru care ei sunt considerați cel mai controversat cuplu, ci din cauza faptului că tânărul om de afaceri are gesturi sexuale cu multe dintre ispitele aflate pe Insula Iubirii: de la atingeri fără permisiunea acestora, până la cuvintele cu conotații sexuale și propunerile intime.

Bianca nu a părut uimită și nici deranjată de gesturile partenerului, despre care a mărturisit că mai are escapade, dar i le acceptă pentru că “are multe alte calități”.

Tot în mediile de socializare, Marius s-a ales cu apelativul de „Perversul”, după ce la un „date” cu Oana, care a presupus și o baie relaxantă în jacuzzi, el a luat mâna ispitei blonde și a dus-o direct în zona sa intimă, gest care a deranjat-o cumplit pe tânără, potrivit cancan.ro.

Comenteaza