Ce s-a întâmplat între Marius Moise și Oana Monea, după ce au ajuns în cameră, la Insula Iubirii. Ispita face dezvăluiri: „Mi s-a accelerat pulsul”

Ce s-a întâmplat între Marius Moise și Oana Monea, după ce au ajuns în cameră, la Insula Iubirii. Ispita face dezvăluiri: „Mi s-a accelerat pulsul”
| Foto: spynews.ro.

După ce, în ediția trecută, Marius Moise și Oana Monea s-au sărutat, concurentul pare să-și dorească să ducă legătura lor la următorul nivel.

În timp ce Marius Moise pare că adoră să petreacă timp în compania Oanei Monea, ispita nu este de aceeași părere, ci spune că iubitul Biancăi Giurcă nu este un bărbat asumat și că face unele lucruri fără să se gândească și la consecințe.

Cei doi au petrecut timp în camera lui Marius Moise, moment pe care bărbatul nu l-a ratat pentru a-i da de înțeles ispitei că își dorește ceva mai mult. Cu toate acestea, Oana Monea nu este dispusă să intre în „jocul” concurentului și spune că se teme, în continuare, de cum va fi interpretat comportamentul lui. Refuzul subtil al Oanei Monea a dat startul unei întregi discuții inițiate de Marius Moise.
 
„Se simte că mi s-a accelerat pulsul? (...) Dar am văzut că ți-e teamă. Cred că ai mai avut din astea. Ai avut...experiențe de astea neplăcute, ai fost forțată. Nu ai avut? Și atunci?”, i-a spus Marius Moise ispitei.Oana

Monea, deranjată de gesturile lui Marius Moise
Ispita a mărturisit că este deranjată de faptul că Marius Moise s-a apropiat tot mai mult de ea, iar atingerile din partea lui sunt la ordinea zilei. Chiar dacă se simte atras, Oana Monea crede că Marius Moise nu își asumă ceea ce face și că se teme de camere, de aici și unele gesturi care au rolul de a masca atitudinea lui față de ispită.

„Dacă el crede că este liber să mă atingă, ar trebui să își asume și să nu se mai ascundă de camere. Eu nu înțeleg lucrul ăsta, că se tot ascunde de camere încontinuu. Adică până la urmă o faci asumat ori nu o mai faci deloc”, a spus Oana Monea, la Insula Iubirii, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza