Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit în secret? Cheful a făcut anunțul bombă în direct

Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit în secret? Cheful a făcut anunțul bombă în direct
| Foto: cancan.ro

Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie în direct în cadrul Chefi la Cuțite.

Surprize, emoții și zâmbete pe platourile de filmare ale show-ului “Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie de o bunicuță simpatică, pe care o cheamă Julieta, însoțită de Crina Zvobodă, fostă concurentă la “iUmor”. În vârstă de 32 de ani, blonda e singura femeie ventriloc din România.

La 48 de ani, Cătălin Scărlătescu nu mai este un bărbat singur, însă, acest lucru nu le împiedică pe admiratoare să încerce să-l cucerească. Așa s-a întâmplat și cu bunica Julieta, care și-a dorit să vină la “Chefi la cuțite” cu nepoata ei, Crina Zvobodă. Carismatica bătrânica și actrița-ventriloc au pregătit o ciorbă de perișoare cu care i-au impresionat pe cei jurați ai emisiunii de la Antena 1.

În momentul în care au venit în fața celebrilor bucătari, bunica Julieta l-a complimentat pe Cătălin Scărlătescu și i-a făcut o declarație de iubire, ea fiind marea lui admiratoare. Simpaticul jurat s-a amuzat copios alături de colegii săi și, ulterior, s-a apropiat de invitata surpriză, după cum puteți observa în clipul de mai jos.

“Ești cel mai frumos de la televizor. Am adoptat această ținută special pregătită pentru tine, Cătălin. Eu sunt Julieta”, a spus personajul căruia i-a dat viață ventrilocul Crina Zvobodă în cadrul concursului culinar “Chefi la cuțite”.

După câteva secunde, celebrul chef a fost lăsat fără grai, când bunica Julieta i-a lansat acea întrebare specială, respectiv: “Cătălin, vrei să fii soțul meu pe vecie?”. Răspunsul lui Cătălin Scărlătescu a venit însă din partea nepoatei… ventrilocul Crina Zvobodă. Momentul a fost unul extrem de savuros!

hef Cătălin Scărlătescu, confesiuni despre noua parteneră de viață
“Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație! (…).

De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza