Carmen Harra, previziuni cutremurătoare pentru România în acest an: ”Trecem prin niște ani fatidici...”

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare pentru România în acest an: ”Trecem prin niște ani fatidici...”
| Foto: ciao.ro

Cunoscuta clarvăzătoare, Carmen Harra, a făcut o serie de previziuni pentru anul acesta în ceea ce privește țara noastră.

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta.

Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %.

Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele.”, a spus Carmen Harra.

„De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani se înlocuiesc monedele, intrăm spre o monedă electronică până în 2025-2029.

Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită.

Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației. Al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii.”, a concluzionat aceasta, potrivit Ciao.ro.

 

Comenteaza