Carmen Harra, detalii neștiute din căsnicia Oanei Zăvoranu! Clarvăzătoarea știa ce o să pățească: „Acum 7 ani i-am spus...”

Carmen Harra, detalii neștiute din căsnicia Oanei Zăvoranu! Clarvăzătoarea știa ce o să pățească: „Acum 7 ani i-am spus...”

 Clarvăzătoarea Carmen Harra spune că știa despre căsnicia lui Oana Zăvoranu că nu o să funcționeze.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Oana Zăvoranu nu a trecut prin cele mai bune momente, mai ales pentru că se spunea că ea și soțul ei ar fi vrut să meargă pe drumuri separate din cauza trădării. Carmen Harra rupe tăcerea! Ce a spus clarvăzătoarea viața amoroasă a brunetei.

Carmen Harra, detalii despre căsnicia Oanei Zăvoranu

Deși se spunea că Oana Zăvoranu ar fi fost părăsită de soț după ce au apărut unele imagini cu partenerul ei alături de o altă persoană, vedeta nu a spus public nimic în legătură cu acest subiect, preferând să rămână discretă.

Carmen Harra susține că soțul Oanei Zăvoranu are o „înclinație de trădare”. Clarvăzătoarea atrage atenția asupra faptului că vedeta trebuie să știe cum să gestioneze o astfel de situație dacă va lupta pentru a salva povestea de iubire.

„Acum 7 ani i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare”, a spus Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni.
 
Clarvăzătoarea, despre situația financiară a vedetei
Carmen Harra nu a vorbit numai despre viața amoroasă a Oanei Zăvoranu, ci și despre situația ei financiară din prezent. Clarvăzătotarea susține că pierderea banilor de la mama ei ar fi cea mai mare problemă a vedetei în momentul de față.

„Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a adăugat clarvăzătoarea.

Clarvăzătoarea consideră că Oana Zăvoranu este „lovită din două părți”, pe plan material, dar și pe cel sentimental, potrivit spynews.ro.
 
 
 

Comenteaza