Ce înseamnă când visezi că moare cineva apropiat. Interpretarea visului

Ce înseamnă când visezi că moare cineva apropiat. Interpretarea visului

Mortea în vis reprezintă un semn bun, contrar aparențelor. 

Din popor învăţăm că atunci când moare cineva apropiat, de fapt îi moare moartea, iar în realitate urmează să aibă parte de lucruri pozitive.

Semnificaţiile unui vis în care apare moartea, în orice formă sau chip, diferă şi ţin de context. Un vis în care apare ideea de moarte tinde să ne sperie, să ne provoace frică, groază, dar de multe ori însemnătatea nu este deloc una negativă.

Poate fi un avertisment în legătură cu un anumit lucru care se poate întâmpla în viitor, ori chiar o povaţă din care trebue să extragem învăţămintele.

Atunci când visezi că o persoană apropiată moare, iar tu eşti neputincios în faţa tragediei, înseamnă că vei avea parte, în viaţa reală, de anumite momente şi evenimente care te vor schimba.

S-ar putea ca temperamentul, întreaga personalitate să fie afectată în urma unei astfel de întâmplări, schimbându-vă viziunea despre viaţă şi despre modul în care priviţi lucrurile.

Mai exact, moartea, într-un astfel de vis, reprezintă de fapt o trecere de la o etapă a vieţii la alta, poate chiar mai bună ş mai benefică, fie din punct de vedere profesional, fie amoros.

Starea de neputinţă din vis poate semnifica lipsa de reacţie în faţa schimbărilor care se petrec în viaţa ta, imposibilitatea de a face un pas înapoi. Este pur şi simplu teama de necunoscut şi nesiguranţa tipică unei perioade de adaptabilitate la nou.

Dacă în visul în care o persoană dragă trece în nefiinţă tot ceea ce faceţi este să plângeţi se datorează unor sentimente care vă macină de fapt în viaţa reală, de care sunteţi sau nu încă conştienţi. Puteţi trece printr-o perioadă neliniştită, plină de stres, în care toate schimbările vă afectează şi nu ştiţi cum să reacţionaţi.

Poate fi o etapă de dezvoltare şi maturizare, atât cu propria persoană, cât şi faţă de cei din jur. Veţi lăsa deoparte latura emoţională şi vă veţi concentra mai mult în a deveni o persoană mai rece, dar mai calculată.

Un astfel de vis poate însemna destrămarea relaţiei amoroase la nivel subconştient, stingerea iubirii şi a sentimentelor tandre dintre voi, odată cu „moartea” sa.

Puteţi experimenta o nelinişte sufletească generată de ideea că lucrurile nu mai sunt ca la început ori din cauza unor evenimente recente care v-au afectat. Trebuie să vă înfruntaţi temerile şi să purtaţi o discuţie deschisă despre ceea ce vă deranjează pentru a ajunge, dacă se poate, la un numitor comun.

Dacă visezi că îţi moare mama înseamnă că în viaţa reală s-ar putea să ai parte de o schimbare benefică şi de o relaţie mai bună cu cei din jurul tău. S-ar putea să deschizi în final ochii şi să realizezi că trebuie să iei o decizie importantă mai ales pentru sufletul tău, dar şi pentru cineva apropiat. Trebuie să înveţi să fii mai blând, răbdător, înţelegător.

Dacă visezi că îţi moare tatăl înseamnă că în viaţa reală vei întâmpina dificultăţi şi vei fi descurajat într-o situaţie în care este complet necesar să iei atitudine. O decizie importantă trebuie luată şi doar voi veţi putea pune piciorul în prag.

Dacă visezi că îţi moare un coleg sau un prieten foarte apropiat înseamnă că vei trece printr-o perioadă dificilă în care vei simţi lipsa unui sprijin şi vei avea nevoie de suport moral, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza