Bianca Drăgușanu e gravidă cu gemeni?! Cine a dat-o de gol pe divă?

Bianca Drăgușanu e gravidă cu gemeni?! Cine a dat-o de gol pe divă?

Bianca Drăgușanu și partenerul ei de viață se abțin de la a vorbi despre sarcină. În tot acest timp, apropiații ei au fac dezvăluiri neașteptate.

Vestea că Bianca Drăgușanu este însărcinată ține de câteva zile primele pagini ale tabloidelor. Totul ar fi ieșit la iveală la petrecerea Burlacilor organizată de Florin Salam, acolo unde partenerul ei de viață a fost invitat.

Se pare că invitate ar fi fost și mai multe domnișoare, despre care a aflat și vedeta și s-a înfuriat. A intrat peste petrecăreți și ar fi scăpat porumbelul: „Vouă nu v-a spus că sunt însărcinată?”. Iar de atunci speculațiile, zvonurile, bârfele nu se mai opresc.  

Până la acest moment, diva nu a vrut să comenteze atunci când a fost întrebată dacă este sau nu într-adevăr gravidă.

Ei bine, iubitul ei afacerist a fost puțin mai darnic în declarații și a răspuns ferm: „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”.  Dar se pare că lucrurile ar sta, de fapt, total diferit, spun chiar surse apropiate de cuplu. 

Surse din anturajul Biancăi Drăgușanu și a iubitului ei fac dezvăluiri absolut incredibile despre sarcina divei.

Ei bine, conform Click.ro, vedeta de televiziune ar fi cheltuit o avere în Turcia, la clinicile de profil, pentru a se asigura că ea și iubitul ei vor avea un copil. În total, blondina ar fi făcut 4 inseminări, pentru care ea și omul de afaceri au scos din buzunar în jur de 100 de mii de euro, conform publicației menționate mai sus. 

Se pare că cei doi ar fi avut noroc, iar vedeta ar fi rămas însărcinată, ba chiar apropiații celor doi spun că Bianca Drăgușanu ar urma să-i fac nu un partener de joacă Sofiei, ci doi, căci ar fi însărcinată cu gemeni! 

Ei bine, în urmă cu două zile s-a aflat și că aceasta ar fi la început se sarcină, motiv pentru care burtica de graviduță încă nu se vede, 

„De un an de zile se chinuie să rămână gravida. Au făcut deja câteva inseminări, dar nu s-au prins. Ea a urmat toate tratamentele specifice cu hormoni, injecții regulate, a trecut printr-o serie de transformări. El a fost cu ea de fiecare dată. Voiau copilul. Ar fi gravida în zece săptămâni”,  au declarat surse din anturajul cuplului, pentru Click, citate de wowbiz.ro.

Comenteaza