Andreea Mantea s-a operat în zona intima. Ce probleme avea vedeta

Andreea Mantea s-a operat în zona intima. Ce probleme avea vedeta
| Foto: kfetele.ro

Andreea Mantea s-a lasat pe mâna medicilor si a suferit o interventie in zona intima.

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV.

Face tot posibilul ca sa se mentina in forma si, uneori, apeleaza la metode… dureroase. Putina lume stie faptul ca bruneta si-a facut o interventie in zona intima. Aflati detalii in acest articol.

De cand s-a lansat in televiziune, Andreea Mantea a prins contracte cu cele mai mari statii din Romania. Bruneta a fost mereu atenta la imaginea sa, fiind constienta ca e foarte important cum te prezinti in fata publicului.

Se intampla in anul 2014, inainte ca bruneta sa participe la emisiunea Burlacita de la Antena 1. Atunci, Andreea si-a facut o lipoaspiratie, pentru a scapa de un strat neplacut de grasime din zona intima.

“Am venit la domnul doctor sa ma ajute sa scap de anumite parti inestetice, de care ma chinui sa scap de la inceputul anului si nu reusesc. Am incercat sa tin o dieta, m-am apucat de sport. Am incercat, dar nu am reusit, asa ca singura solutie pe care am gasit-o este aceasta lipoaspiratie cu laser.

Aceasta zona de care eu vreau sa scap se afla intr-o zona a corpului unde nu ma pozeaza paparazzi, unde nu se uita nimeni. Doar eu vad de fiecare data cand ma dezbrac si ma deranjeaza foarte tare”, a declarat atunci Andreea Mantea, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza