Andreea Mantea, probleme grave de sănătate. Ce a pățit vedeta: "Ma ustura pielea de mor! Nu va arat mai mult, caci va...

Andreea Mantea, probleme grave de sănătate. Ce a pățit vedeta: "Ma ustura pielea de mor! Nu va arat mai mult, caci va...

Andreea Mantea le-a vorbit fanilor despre o problemă de sănătate cu care se confruntă, și anume o alergie îngrozitoare.

Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că nu se află în cea mai bună stare din punct de vedere fizic, asta pentru că a făcut o alergie puternică la nivelul gâtului.

Andreea Mantea este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televizune de la noi din țară. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde nu ratează niciodată ocazia de a le povesti fanilor aproape tot ceea ce face, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Ei bine, Andreea Mantea nu le-a dat o veste nu tocmai bună urmăritorilor ei, căci recunoaște că se confruntă cu o alergie puternică în această perioadă și că va trebui să aibă mai multă grijă ea. 

Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”, de la Kanal D, se confruntă cu o serie de alergii severe care îi dau mari bătăi de cap, după cum a mărturisit chiar ea de-a lungul timpului. De data aceasta, vedeta a ținut să le arate fanilor de pe Instagram cum s-a transformat pielea ei din cauza acestor afecțiuni, însă nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre subiect. 

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit, în schimb, că trebuie să aibă mai multă grijă de ea în următoarea perioadă și, bineînțeles, să stea departe de razele puternice ale soarelui.

„Nu am voie să mă expun la soare pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică! Cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum”, a mărturisit Andreea Mantea pe contul ei de Instagram.

În urmă cu mai mult timp, Andreea Mantea a recunoscut că este alergică la multe alimente, afecțiunea de care suferă fiind principalul motiv pentru care trebuie să se abțină chiar și de la preparatele sale preferate.

Chiar și așa, vedeta mărturisește că există momente când face excepție de la regulă și își asumă posibilitatea de a i se face rău.

„Da, pe acea listă, din păcate, se află și ceapa. Nu îmi provoacă vreo arsură sau vreo jenă, așa cum se întâmplă, nu, mie îmi face foarte mult rău, dar cu toate astea nu pot să mă opresc și, din când în când, pe proprie răspundere…nu îmi provoacă șoc anafilactic, dar mă umflu, cu toate astea din când în când mai…pentru că slana cu usturoi parcă nu prea merge, parcă merge mai bine cu ceapă”, a mai spus ea, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza