Adelina Pestrițu are probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit totul: ”Revin când totul va fi bine” 

Adelina Pestrițu are probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit totul: ”Revin când totul va fi bine” 

Adela Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor la primele ore ale dimineții. Vedeta le-a povestit totul fanilor.

Adelina Pestrițu s-a retras de mult timp din lumina reflectoarelor, dar și-a format o mare comunitatea de fani și o carieră strălucită în online.

Acolo, vedeta este urmărită de o mulțime de internauți din toate colțurile lumii, pe care ea îi ține la curent non stop cu ceea ce se întâmplă în viața sa.

Bune sau rele, bruneta își face toate întâmplările vieții publice, primind felicitări ori sprijin de fiecare dată din partea comunității sale.

Doar că, deși a obișnuit pe toată lumea să se afișeze cu zâmbetul pe buze ori dând vești bune, acum, Adelina Pestrițu și-a surprins fanii.

Însă, nu a făcut-o deloc într-un sens bun. 

Și asta pentru că, chiar dacă ziua de ieri s-a încheiat cu bine, acum, la primele ore ale dimineții, viața brunetei a căpătat un alt sens, unul îngrijorător.

Mai precis, dis de dimineață, soția lui Virgil Șteblea a publicat o imagine pe Instagram, direct de pe patul de spital.

Conform spuselor sale, planurile pentru începutul săptămânii erau altele, doar că viața i s-a dat brusc peste cap.

Chiar și așa, Adelina Pestrițu rămâne optimistă și își asigură admiratorii că va reveni în atenția lor cu toate proiectele pe care le are în desfășurare, dar doar după ce situația prin care trece acum se va îmbunătăți.

”Degeaba ne tot facem planuri. Viața își știe cu exactitate parcursul. Revin! Când totul va fi bine”, a scris Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei imagini realizate în salonul unui spital, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza