Adela Popescu este din nou însărcinată!? Anunțul momentului: „Ce mă fac? Îl fac pe numărul patru”

Adela Popescu este din nou însărcinată!? Anunțul momentului: „Ce mă fac? Îl fac pe numărul patru”

Prezentatoarea TV, Adela Popescu, a făcut o declarație în direct despre o a patra sarcină.

Adela Popescu și-a pus fanii pe gânduri, după ce în ultimul timp a adus tot mai des în discuție posibilitatea de a deveni mamă din nou. Actriță a declarat în direct, în spirit de glumă, că se gândește să rămână însărcinată cu al patrulea copil, lucru care i-a făcut pe cei de acasă să intre la bănuieli.

Adela Popescu  a avut-o invitată recent în platoul emisiunii pe care o moderează pe Laura Cosoi, care este însărcinată cu al treilea copil.

În cadrul discuției, prezentatoarea TV a încercat să glumească pe seama faptului că prietenele își măresc familia, iar ea ar putea rămâne "în urmă": "Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru. Nu!", a declarat soția lui Radu Vâlcan, în direct, la TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit că venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel al lor le-a schimbat total viețile.

Cei doi au recunoscut că nu le este deloc ușor să facă față responsabilităților și au fost nevoiți să angajeze chiar și o bonă, pentru a se putea descurca cu cei trei copii. Cu toate acestea, actrița și soțul ei lasă tot mai des loc de interpretări atunci când vine vorba despre o posibilă nouă sarcină.

În urmă cu câteva săptămâni, Adela a fost bombardată cu mesaje pe rețelele de socializare, după ce a postat un mesaj controversat pe contul ei de Instagram, alături de o fotografie cu Radu Vâlcan: "Noi trei, găsiți intrusul!", a scris vedeta, în dreptul imaginii cu soțul ei. Pentru că postarea prezentatoarei TV a stârnit un val de reacții în mediul online, aceasta a simțit nevoia să clarfice situația: "Mă refeream la acest coș. Nu sunt gravidă!", a explicat Adela, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza