Acum este sigur! Prima reacție a soțului Deliei, după ce vedeta a anunțat că este însărcinată

Acum este sigur! Prima reacție a soțului Deliei, după ce vedeta a anunțat că este însărcinată

În cadrul emisiunii ”iUmor”, Delia a spus că ar fi însărcinată pentru prima oară.

Ba mai mult decât atât, pentru a părea mai credibilă în acest sens, în fața lor, artista a spus că „Am un bebe”, punându-și mâinile în jurul burții și zâmbind. Însă, ce reacție a avut Răzvan Munteanu, soțul Deliei?

De curând, Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, au împlinit nouă ani de căsnicie. În cadrul emisiunii „iUmor”, cântăreața a ținut să facă un anunț. În spirit de glumă, pentru a vedea reacțiile colegilor din jur, Delia le-a spus că ar fi gravidă.

”Sunt însărcinată!”, îi anunța Delia pe colegii săi de la ”iUmor”. Mihai Bendeac a întrebat-o imediat: ”Ești însărcinată?”. Delia a continuat: ”Am un bebe”, moment în care își pune mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze. Mihai Bendeac continuă discuția: ”Adică Matache nu o să mai fie Matache”, iar Şerban Copoţ l-a ”completat” pe actor: ”(Ma)Matache”.

După ce Delia a făcut, în spirit de glumă, acest anunț, Răzvan Munteanu a confirmat că totul a fost o glumă, arată dcnews.ro.

Răzvan Munteanu o susține mereu pe soția lui, Delia, în tot ceea ce face și își propune. Relația lor este una echilibrată, formează o echipă frumoasă și se sfătuiesc întotdeauna: ”Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că Răzvan îmi este alături, că mă susține, ne sfătuim în orice, suntem o echipă”, a spus ea pentru Impact.ro.

Au un mariaj echilibrat, nu au secrete și se susțin reciproc: ”Nu cred în secrete, ci în acele ingrediente care funcționează pentru relația fiecăruia. Cred că în cazul nostru este vorba de sprjin reciproc, încredere, timp petrecut împreună, avem pasiuni comune”.

În cadrul unui podcast, cântăreața a mărturisit care este motivul pentru care nu a făcut un copil până în acest moment.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza