Emoții mari pentru Vlăduța Lupău. Anunțul făcut de artistă despre problemele ei de sănătate

Emoții mari pentru Vlăduța Lupău. Anunțul făcut de artistă despre problemele ei de sănătate

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Frumoasa artista le-a împărtășit fanilor cu ce probleme se confruntă, dar și ce sacrificii este nevoită șa facă de dragul carierei de artistă.

Toată lumea o admira pe Vlăduța Lupău, cu siguranță multă lume o invidiază pentru succesul ei profesional, dar și pentru calitățile ei fizice și vocale, de excepție, însă puțini sunt cei care știu la ce sacrificii recurge frumoasă solistă, de dragul carierei sale.

Recent, artista a lucrat la un nou videoclip, spre bucuria admiratorilor ei, care așteaptă de fiecare data cu sufletul la gură ca vedeta lor preferată să vină cu noutăți muzicale. Doar că, pentru a filma noul videoclip, artista a fost nevoită să înfrunte gerul de afară. Filmările s-au desfășurat timp de câteva ore la temperaturi foarte scăzute.

Acest lucru însă, i-a cauzat vedetei, care a suferit din cauza frigului la care s-a expus timp de ore bune. Frumoasa brunetă și-a anunțăt fanii că în urma filmărilor a ajuns să se simtă rău. FRumoasa brunetă a făcut chiar și febră și a fost nevoită să stea în repaus acasă, pentru a se trata.

”Dragii mei, ați văzut că astăzi am filmat în zăpadă. Atât de rău m-am simțit și încă mă simt. Am făcut febră de la temperatura rece de afară, pentru că sunt super sensibilă. Aș vrea ca mâine să-mi revin”, a spus Vlăduța Lupău pe InstaStory, potrivit impact.ro.

Comenteaza