Băutura care îți albește dinții. Te costă 60 de lei dar rezultatul este ca la stomatolog

Băutura care îți albește dinții. Te costă 60 de lei dar rezultatul este ca la stomatolog

Dacă îți dorești dinți albi, există diverse remedii naturiste prin care poți să obții rezultatele dorite.

Există multe metode prin care îți poți face dinții mai albi. Însă, tu știai de băutura care îți poate oferi o albire naturală a dinților? Un litru costă 61 de lei, iar succesul este garantat. Află mai jos, în articol, despre ce este vorba.

Există o multitudine de metode prin care să îți albești dinții. Fie că este vorba despre benzi speciale pentru dantură, fie că unele persoane apelează la bicarbonatul de sodiu, există metode eficiente. În acest articol vă prezentăm o altă modalitate prin care poți să îți albești dantura, mai natural.

Așa cum se cunoaște deja, pentru a-ți păstra dinții mai albi, este bine să renunți la anumite alimente și băuturi care ar putea să dăuneze danturii. De exemplu, este indicat să renunți la băuturile carbogazoase, dar și la cafea, ceaiul negru, vinul roșu și fructele de pădure foarte coapte. Iar, dacă nu dorești să renunți la alimentele respective, atunci poți opta, periodic, la metode de albire.

De asemenea, există o substanță care îți poate albi dinții. Pe această listă se află bicarbonatul de sodiu, dar trebuie să ai mare grijă atunci când îl folosești, pentru că trebuie să protejezi și smalțul.

Pe de altă parte, potrivit csid.ro, o altă metodă eficientă pentru îndepărtarea petelor de pe dinți ar fi utilizarea uleiului de cocos. Potrivit sursei citate, procedura se numește „oil pulling”. Trebuie să faci o gargară prelungită cu uleiu respectiv. Pe internet, un litru de ulei de cocos costă 61 de lei.

Uleiul de cocos este benefic atât pentru piele, cât și pentru păr, având un efect regenerator și emolient.

Totodată, trebuie să cunoști faptul că unele metode ar putea să nu ți se potrivească. Cel mai bine este să ceri sfatul unui medic dentist, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza