Dacă stropești prin curte cu oteț, vei rămâne uimit de rezultat. Ce se va întâmpla în câteva zile

Dacă stropești prin curte cu oteț, vei rămâne uimit de rezultat. Ce se va întâmpla în câteva zile
| Foto: playtech.ro

A stropit prin curte cu oteț și a rămas uimit de rezultat. Ce s-a întâmplat în câteva zile după ce i-a trecut prin cap să facă asta.

Este incredibil ce a descoperit cineva după ce a stropit prin curte cu oțet, scrie stiridinlume.ro. Rezultatul a fost uimitor.

Oțetul are și alte întrebuințări decât cele cunoscute în bucătărie. Oțetul este excepţional pentru dressinguri sau sosuri, dar pe lângă gustul pe care îl dă mâncării, banala soluție mai poate fi utilizat şi în alte scopuri.

Oțetul are proprietăți care îl face bun la folosirea lui la curăţenie. Oțeul ajută la curățarea de calcar a obiectelor sanitare. Curăţă ușor piatra de pe maşina de spălat rufe, maşina de spălat vase sau fierbătoarele de apă. Nu este nevoie decât să turnaţi oţet în interorul aparatelelor şi să-l lăsaţi să acţioneze un minut, apoi ştergeţi bine cu buretele, clătiţi, iar totul va arăta ca nou, potrivit playtech.ro.

Dacă aţi stat prea mult la soare şi v-aţi ales cu arsuri neplăcute, oţetul este un remediu natural ideal. Se aplică pe zona afectată comprese cu oţet de mere diluat cu apă, iar arsurile vor dispărea ca prin minune.

Oțetul va facilita îndepărtarea ușoară a depunderilor de calcar şi sare din acvariu. Pereții acvariului se șerg cu acest amestec de fiecare dată când îl spălați. Oțetul se lasă să se evapore şi se clătește acvariul cu apă de la robinet.

Oțetul este soluția perfectă pentru tratarea ciupercilor de la picior. Tot ce trebuie să faceți este să înmuiaţi piciorul în oţetul diluat cu apă. Seara înainte de culcare se aplică o compresă cu acidul balsamic, iar efectele nu vor întârzia să apară.

Mai întâi se identifică sursa mirosului, după care se face curat în cameră. După ce aţi aerisit camera, se pune câte un recipient cu oţet alb în cameră, peste noapte, iar dimineaţa aerul va fi incredibil de proaspăt. În plus, când gătiţi, puneţi un recipient cu oţet, lângă aragaz. Acesta are rolul de a absorbi mirosul, astfel că nu se va mai împrăștia prin toată locuința.

Oțetul poate fi folosit cu succes și în grădina casei. Astfe, oțetul de mere vă scapă grădina de buruieni. Tot ce trebuie să faceți este să stropiți cu oțet zonele de unde doriți să îndepărtați iarba crescută aiurea. Procedura se repetă până buruienile dispar definitiv.

Un amestec de apă şi oţet este un detergent natural, excelent pentru curăţarea frigiderului. Se înmoaie un burete în această soluţie şi apoi se șterg toate rafturile şi sertarele acestuia. Pe lângă bacteriile periculoase de care vă va scăpa, va face să dispară şi mirosul urât.

Etichete
Comenteaza