Momentul în care Mirel s-a năpustit fără milă asupra Andreei! Tânărul le-a mărturisit anchetatorilor cum a omorât-o pe iubita lui: „Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare”

Momentul în care Mirel s-a năpustit fără milă asupra Andreei! Tânărul le-a mărturisit anchetatorilor cum a omorât-o pe iubita lui: „Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare”
| Foto: wowbiz

Mirel Dragomir a dezvăluit cum s-a petrecut totul, pas cu pas, în seara în care a ucis-o pe Andreea, iubita lui.

Mirel, tânărul care a ucis-o cu sânge rece pe Andreea, studenta de la Medicină, a făcut dezvăluiri șocante în fața anchetatorilor, la scurt timp după ce a fost arestat. Băiatul a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat între el și tânăra de 21 de ani, dar și cum a comis crima. Iată ce a povestit!

Au apărut mai multe teorii despre relația agresorului cu victima, dar și despre felul în care s-a produs întreaga tragedie.

În timp ce apropiații fetei, inclusiv tatăl ei, susțin că Andreea și Mirel erau doar prieteni, acesta spune, în continuare, că aveau o relație amoroasă. Ba chiar o bănuia pe fată că vorbește cu altcineva, de aici pornind și conflictul dintre ei în ziua crimei.

Acesta a vrut cu orice preț să afle cine este persoana cu care tânăra de 21 de ani vorbea, iar pentru că a refuzat să-i spună s-a enervat teribil.  

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva.

Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul pin”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor, conform Antena Stars, potrivit wowbiz.ro.

„A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai spus acesta.

Comenteaza