A fost finalizată expertiza psihiatrică a lui Mirel Dragomir, tânărul care și-a ucis iubita. A avut sau nu discernământ?!

A fost finalizată expertiza psihiatrică a lui Mirel Dragomir, tânărul care și-a ucis iubita. A avut sau nu discernământ?!
| Foto: wowbiz

Mirel, tânărul care și-a ucis iubita, a fost supus unei expertize psihiatrice, iar medicii au prezentat raportul în acest caz. 

Crima de la Timișoara a cutremurat o țară întreagă! Mirel Dragomir a ucis-o cu sânge rece pe Andreea Morega, apoi i-a lăsat trupul neînsuflețit într-o baltă de sânge. A omorât-o cu 60 de lovituri de cuțit, apoi a părăsit locuința. Studentul de 23 de ani și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, cărora le-a dezvăluit că a recurs la gestul macabru după un conflict spontan între el și iubita lui.

Experții au dat verdictul în cazul crimei de la Timișoara, după expertiza psihiatrică la care a fost supus Mirel Dragomir. Tânărul de 23 de ani a ucis-o pe Andreea Morega cu 60 de lovituri de cuțit în zona gâtului și a toracelor. Apoi, i-a așezat trupul neînsuflețit pe pat și i-a înfășurat părul în jurul gâtului. A părăsit locuința de urgență și a plecat din oraș.

Polițiștii l-au ridicat din casa părinților și l-au dus după gratii, după ce și-a recunoscut fapta. Anchetatorii au decis ca ucigașul să fie supus unei expertize psihiatrice, iar rezultatul a fost clarificat. Specialiștii au concluzionat că Mirel Dragomir a avut discernământ în momentul în care a produs crima, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza