Miliardarul Elon Musk este acuzat de hărțuire sexuală. Ce i-ar fi propus unei stewardese

Miliardarul Elon Musk este acuzat de hărțuire sexuală. Ce i-ar fi propus unei stewardese

Elon Musk ar fi fost acuzat de hărțuire sexuală de către o stewardesă. Pentru a o reduce la tăcere, miliardarul i-ar fi dat 250.000 de dolari.

O stewardesă ar fi primit 250.000 de dolari de la compania SpaceX pentru a nu îl acuza pe fondatorul acesteia, Elon Musk, de hărțuire sexuală, potrivit surselor Business Insider.

Miliardarul a fost acuzat de femeie de comportament nepotrivit în 2018, iar incidentul s-ar fi petrecut în 2016. SpaceX deține o flotă de avioane private, iar stewardesa lucra la bordul unuia dintre acesteia, un model Gulfstream G650ER.

Potrivit Business Insider, însoțitoarele de zbor ale SpaceX sunt încurajate să urmeze cursuri de masaj. Musk ar fi agresat-o pe stewardesă în timpul unei astfel de sesiuni. Incidentul a fost povestit, pentru sursa citată, de o prietenă a presupusei victime. Publicația susține că a avut acces la mai multe documente și e-mailuri din acest caz.

Când femeia a intrat în cabina privată a miliardarului, acesta era aproape gol, având doar zonele intime acoperite cu o pătură. Miliardarul ar fi mângâiat-o pe femeie pe picior, iar apoi i-ar fi arătat organul sexual. Potrivit sursei, Musk i-ar fi propus însoțitoarei de zbor să îi facă un masaj erotic. El i-ar fi promis femeii că îi cumpără un cal, deoarece cunoștea pasiunea acesteia pentru călărie.

Femeia ar fi refuzat avansurile lui Musk. Potrivit prietenei ei, stewardesa a terminat masajul fără a întreține relații sexuale cu fondatorul SpaceX.

Elon Musk a negat acuzațiile și a spus că va reveni cu mai multe detalii deoarece sunt mult mai multe lucruri de spus în această poveste. El a precizat că s-ar fi aflat mai demult, în cei 30 de ani de carieră pe care îi are, dacă obișnuia să hărțuiască sexual femei.

Vicepreședintele responsabil cu probleme juridice al SpaceX a declarat că nu comentează despre înțelegerile de acest fel făcute de companie, potrivit go4it.ro.

Comenteaza