Cum s-a răzbunat o tânără pe iubitul ei infidel. Complice a fost și socrul ei

Cum s-a răzbunat o tânără pe iubitul ei infidel. Complice a fost și socrul ei

O blondă a postat pe TikTok modalitatea în care s-a răzbunat pe fostul iubit, după ce a descoperit că o înșela.

În planul bine stabilit, tânăra l-a inclus și pe tatăl ei, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Sute de mii de oameni l-au felicitat pe părintele fetei pentru cum a gestionat situația delicată.

Jade Hik, așa cum se numește blonda înșelată pe TikTok, a mărturisit că ea și fostul iubit erau împreună de un an și jumătate, iar în ultimele luni au existat lucruri foarte “toxice” în relația lor.

La un moment dat, ea a descoperit că bărbatul trimite de mai multe ori pe zi mesaje unui număr despre care a aflat că aparține fostei partenere a acestuia. Ca să îl testeze pe cel care, oficial, îi era încă iubit, tânăra a rugat un apropiat să îi trimită un SMS ca să vadă dacă e dispus sau nu să aibă o aventură.

Tânărul a picat în capcana întinsă de blondă și a acceptat să se întâlnească cu prietena lui Jade… însă, surpriză, la ușa camerei de hotel pe care a rezervat-o nu i-a bătut amanta, ci “socrul”! Puteți vedea filmarea cu discuția lor aici.

Jade Hik, dar mai ales tatăl ei au primit felicitări din toate colțurile mapamondului și, recent, blonda a transmis un mesaj video în care le-a mulțumit tuturor pentru timpul pe care i l-au acordat, dar mai ales pentru încurajări.

“Bună, tuturor! Sunt tatăl lui Jade și vreau să vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. De asemenea, vreau să știți că, în calitate de tată, aș face orice ca să îmi protejez copiii”, a spus bărbatul în clipul de mai sus.

În final, Jade Hik își îmbrățișează tatăl, îndeplinind astfel dorința a mii de internauți care i-au cerut să facă asta în locul lor, cancan.ro.

Comenteaza