Crește valoarea tichetelor de masă. Câți bani vor primii ÎN PLUS românii

Crește valoarea tichetelor de masă. Câți bani vor primii ÎN PLUS românii

Valoarea bonurilor de masă va crește pentru o categorie de bugetari, de la 20 la 30 de lei.

Valoarea unui tichet de masă va crește pentru o categorie de bugetari. În prezent, ele sunt de maxim 20 de lei, indiferent de industria din care fac parte.

Tot mai mulți angajatori au ales să le facă o surpriză angajaților și vor crește prețul pentru tichetele de masă. De data aceasta, doar una dintre categoriile de bugetari sunt vizați. Vorbim despre cei din cadrul Companiei Naționale de Căi Ferate „CFR”

Modificarea este inclusă într-un act adițional privind Contractul Colectiv de Muncă. Începând cu luna viitoare, de la 1 decembrie, salariul acestora va fi majorat cu 6%, conform ordonanței din Guvern.

Tichetele cu valoare de 30 de lei au fost deja implementate de la începutul acestei luni. Oficialii CFR au anunțat schimbările care au fost produse în cadrul firmei.

„Angajaţii CFR SA încheie anul 2022 cu o creştere salarială cu 16%! Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a semnat noul Act Adiţional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 decembrie 2022, şi creşterea valorii tichetului de masa, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de RON, de la 20 de RON”, au anunțat oficialii CFR pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Comenteaza