Zodiac Chinezesc, 15 aprilie. Ce zodie va intra în conflicte astăzi

Zodiac Chinezesc, 15 aprilie. Ce zodie va intra în conflicte astăzi
| Foto: cancan.ro

Elementul sinelui care va fi în conflict cu energia acestei zile este Focul Yin. 

El poate intra în mai multe conflicte, pe care le va gestiona cu istețimea care îl caracterizează, însă, la finalul zilei se va simți epuizat, a explicat Gena Rusu, expertă în astrologia chineză..

Elemenul sinelui Foc Yang își concentrează atenția pe acțiuni menite să îi amplifice statutul și forța interioară care se află în spatele tuturor acțiunilor lui, mai ales în plan profesional. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt susținute de această zi pentru a planifica, pentru a se organiza, pentru a manifesta ceea ce își doresc. 

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin pot avea ceva dificultăți în relația cu copiii, dacă au, sau la job, mai ales dacă au un proiect pe care l-au creat ei și de care s-au îngrijit așa cum ar fi făcut cu un copil. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt susținute de colegi, însă și ele oferă sfaturi și soluții, atunci când li se cere. Astăzi va fi un fel de schimb de experiență care va aduce doar beneficii pentru toată lumea. 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin continuă să crească profesional, să iasă în evidență prin decizii și acțiuni îndrăznețe. Este o zi plină de evenimente importante și de succes, dacă acționează conform anumitor standarde pe care ei le știu foarte bine, potrivit cancan.ro

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este foarte bună pentru nativii din an de Maimuță și mai puțin bună pentru nativii din an de Porc / Mistreț.

Comenteaza