Trei ingrediente cu care poți desfunda orice țeavă. Iată secretul

Trei ingrediente cu care poți desfunda orice țeavă. Iată secretul

Cu siguranță te-ai confruntat de multe ori cu țeava sau chiuveta înfundată, așa că îți propunem niște soluții.

De cele mai multe ori chiuveta de la bucătărie este înfundată din cauza resturilor alimentare, iar acestea se depun pe țevi, astfel că este indicat să găsești rapid o soluție și fără să scoți din buzunar sume mari pe produsele din comerț.

Ai nevoie de doar câteva ingrediente pe care cu siguranță le ai deja prin casă. Soluția trebuie făcută din apă, oțet și bicarbonat de sodiu. Astfel că ai nevoie de o cană de oțet, 3 litri de apă fiartă și jumătate de ceașcă de bicarbonat de sodiu. Soluția obținută trebuie turnată pe canalizare și trebuie să lăsați câteva minute să acționeze.

Cum să scapi de mucegaiul din chiuvetă

Mucegaiul apare mereu în zonele umezite, iar acesta poate produce toxine și nu este benefic pentru sănătate, astfel că trebuie să ai mereu grijă și să îți iei măsurile de precauție. Trebuie să curățați de fiecare dată zonele din bucătărie pentru a nu te confrunta cu mucegaiul, astfel ca noi îți dezvăluim trucul pe care să îl aplici pentru a nu te confrunta cu el.

Ai nevoie de oțet alb, apă caldă și bicarbonat de sodiu, iar aceste ingrediente trebuie lăsate să acționeze aproximativ o jumătate de oră, iar mai apoi să cureți chiuveta cu o perie sau un burete pentru a te asigura că mucegaiul a dispărut, potrivit spynews.ro.

Comenteaza