Cum să scapi de insomnie? Încearcă un amestec din două ingrediente naturale

Cum să scapi de insomnie? Încearcă un amestec din două ingrediente naturale

Un amestec din două ingrediente, ieftin și eficient, te va scăpa de problemele cu insomniile.

Insomnia este o tulburare de somn care se manifestă în special prin dificultăți în a adormi, treziri pe timpul nopții sau un somn de slabă calitate. Ei bine, dacă și tu ai probleme cu insomnia, atunci ai nevoie de un amestec din două ingrediente care te va ajuta să scapi imediat de asta.

Amestecul din două ingrediente care te ajută să scapi de insomnie

În perioada adultă, creierul uman are nevoie de cel puțin 7-8 ore de somn pe noapte. Ei bine, un remediu din două ingrediente te va ajuta să adormi imediat, să nu te mai trezești pe timpul nopții și să ai un somn liniștit.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci 5 lingurițe de miere organică cu o linguriță de sare de mare. Această compoziție se păstrează într-un borcan, iar înainte de somn se pune puțin din acest amestec sub limbă și se lasă acolo pentru a se dizolva.

Cu ajutorul acestui truc util veți scăpa de insomnie imediat și îl puteți repeta ori de câte ori vă confruntați cu aceste probleme.

Limonada de lavandă tratează anxietatea, durerile de cap și insomnia

Pentru insomnie mai avem un truc și anume limonada de lavandă. Această băutură tratează anxietatea, durerile de cap și, bineînțeles, insomnia. De altfel, dacă va confruntați cu probleme precum afecțiuni ale rinichilor, ficatului sau ale bilei, atunci levănțică poate să va fie de un real ajutor, având proprietăți analgezice, detoxifiante, antidepresive, antiinflamatoare, anti-fungice, antibacteriene, antiseptice, antimicrobiene, antispasmodice, hipotensive și sedative, ajutând la tratarea diferitelor afecțiuni și boli, astfel că limonadă de lavandă este o mare sursă de nutrienți, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza