Locul din România unde ÎNTINEREȘTI. Acolo merg doar milionari și politicieni! 

Locul din România unde ÎNTINEREȘTI. Acolo merg doar milionari și politicieni! 

Există un loc chiar la marginea Bucureștiului, unde se spune că întinerești. 

Foarte puține persoane știu că, în apropiere de București, există un loc, în inima pădurii, iar acolo vin milionari, politicieni și actori din toată lumea pentru a se trata de bătrânețe. Acest loc oferă, pe lângă servicii medicale și condiții de cazare asemănătoare cu ele din hoteluri.

Departe de zgomotul Bucureștiului, există un complex, în inima pădurii, care ar putea rivaliza cu orice resort de lux din lume. Este vorba despre Institutul de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan. Milionari, politicieni și actori din toată lumea vin aici pentru a se trata de bătrânețe.

E locul unde Ana Aslan, cea care mai este cunoscută ca fiind și inventatoarea formulei tinereții, și-a petrecut ultima parte a vieții. Ana Aslan a locuit în apartamentul șase al complexului.

"Era îmbinarea aceasta de viață liniștită cu cercetare și cu partea medicală. Clinica din Otopeni este pe un teren de 33 de ha, în principal, pădure."

Așa cum spuneam și anterior, pe lângă serviciile medicale, institutul oferă și condiții de cazare similare cu cele din hoteluri. Chiar și apartamentul profesoarei este pus acum la dispoziția pacienților, iar pentru cei care vor să se cazeze acolo, lista de așteptare este una lungă. În apartamentul Anei Aslan au stat, de-a lungul timpului, nume sonore ale lumii întregi, de la Indira Gandhi și Marilyn Diptych la Yasser Arafat, potrivit spynews.ro.

Comenteaza