Ce religie are Andreea Esca. Nimeni nu se aștepta la așa ceva de la celebra prezentatoare TV

Ce religie are Andreea Esca. Nimeni nu se aștepta la așa ceva de la celebra prezentatoare TV
| Foto: ciao.ro

Andreea Esca a vorbit despre religia ei în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă, povestind ce schimbare a făcut în urmă cu câțiva ani.

În vârstă de 51 de ani, Andreea Esca este fără doar şi poate cea mai apreciată şi cunoscută prezentatoare TV din România. În ceea ce priveşte viaţa personală, vedeta este căsătorită cu Alexandre Eram, un prosper om de afaceri, alături de care are doi copii, pe Alexia și pe Aris.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță Andreea Esca a vorbit despre religia ei. Vedeta a mărturisit că a fost nevoită să facă o schimbare atunci când s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei.

„Eu sunt o catolică pârâtă pentru că sunt botezată ortodox, și recunosc, merg în continuare la biserica ortodoxă, am niște sfinți ortodocși în care cred și rămân acolo, în sufletul meu, dar am trecut la romano-catolici atunci când m-am măritat pentru că nu puteam altfel să facem căsătoria rămânând fiecare așa, de fapt așa era atunci, am înțeles că se poate, că unele biserici acceptă, altele nu. Noi nu am avut această șansă să fim acceptați fiecare cu…

În 2000 ne-am căsătorit, deci iată, 24 de ani se fac imediat. Și atunci am trecut la romano-catolici ca să mă căsătoresc cu Alex, care este botezat romano-catolic. Copiii sunt și ei romano-catolici. Tata e greco-catolic, totul e complicat. Știi că în Ardeal erau greco-catolici până în 1948 când au zis comuniștii că toată lumea trece la ortodocși obligatoriu. Și după Revoluție s-a întors la biserica lui, la greco-catolici”, a spus Andreea Esca, în direct, la Pro TV, potrivit ciao.ro.

Comenteaza