Un urs a fugărit un tată și un copil pe o pârtie. Mama privea îngrozită de pe telescaun. Cum au reușit să scăpe

Un urs a fugărit un tată și un copil pe o pârtie. Mama privea îngrozită de pe telescaun. Cum au reușit să scăpe
| Foto: observatornews.ro.

Un tată și un fiu au fost fugăriți de un urs pe pârtia de la Predeal. Bărbatul a reușit într-un final să alunge animalul și a sunat la 112.

Totul s-a întâmplat pe pârtia Subteleferic, o pârtie de dificultate mare. Bărbatul care a filmat imaginile a fost şi primul care a reacţionat. El a început să facă zgomot şi a reuşit să îndepărteze ursul. În alt scaun era chiar mama copilului, care s-a speriat foarte tare atunci când a văzut că ursul se îndreaptă către copilul şi soţul său. Un echipaj al jandarmeriei montane s-a deplasat în zonă, pentru a limita pericolul şi pentru alţi turişti care s-ar fi aventurat pe pârtia respectivă.

Săptămâna trecută s-a întâmplat un episod similar, când un instructor de schi a reuşit să oprească accesul turiştilor pe pârtia Cocoşul, iar după 7 minute, cât ursul a stat pe pârtia respectivă, pericolul a fost îndepărtat.

Un urs și-a făcut apariția pe Pârtia Cocoșul din Predeal, în fața unui grup de schiori, și nu s-a lăsat dus până când nu l-a alergat pe unul dintre ei timp de câteva minute.

Schiorul a filmat animalul alergând în urma lui până când, într-un final, acesta a obosit și s-a întors în pădure. Cu mult calm, acesta i-a avertizat și pe ceilalți turiști aflați pe pârtie de prezența ursului și s-a asigurat că animalul nu le iese în cale celor aflați în coborâre, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza