Un psiholog și-a pus capăt zilelor în propriul cabinet. De cine a fost găsit acesta fix după ce s-a spânzurat

Un psiholog și-a pus capăt zilelor în propriul cabinet. De cine a fost găsit acesta fix după ce s-a spânzurat
| Foto: observatornews.ro.

Un psiholog din Iași a decis să-și pună capăt zilelor în cabinetul său. Bărbatul care abia venise din vacanța de Paște, a fost găsit sânzurat de colegii săi.

Pentru că a întârziat să-şi consulte pacienţii şi nici la telefon nu răspundea, colegii au mers să vadă ce se întâmplă cu el. L-au găsit fără suflare, spânzurat, şi au alertat imediat poliţia. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Incidentul a avut loc ieri după-amiază, într-un centru care aparţine de Institutul de Psihiatrie "Socola". Bărbatul a ajuns la cabinetul său cu jumătate de oră înainte de începerea programului. Nu a mai răspuns la telefon şi nici n-a interacţionat cu restul colegilor.

Bogdan Şaramet, manager Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi: Dumnealui a venit la program. Avea nişte programări cu pacienţii, dar nu a coborât şi atunci cei de jos au mers în cabinetul dumnealui, la etajul 1. Au urcat să vadă ce se înâmplă acolo şi l-au găsit spânzurat în cabinet.

Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi: A fost echipajul de Terapie Intensiva SMURD. Au găsit pacientul în stop, fără indicaţie de resuscitare, (...) şi a fost declarat decesul.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: A fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă necropsia, în vederea stabilirii cauzei decesului persoanei.

Psihologul, în vârstă de 50 de ani, era în depresie din pricina problemelor de sănătate pe care le avea unul dintre copiii săi, susţin colegii bărbatului.

Acesta ar fi, cred ei, şi motivul pentru care medicul a ales să-şi pună capăt zilelor, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza