O femeie a fost atacată de mascați din greșeală: „Aceste bestii mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuște câinele”

O femeie a fost atacată de mascați din greșeală: „Aceste bestii mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuște câinele”
| Foto: capital.ro

O femeie și fiica ei s-au trezit în casă cu mai mulți polițiști care greșiseră destinația. Femeile au fost amenințate cu pușca și, mai mult, că le va fi omorât câinele.

Pentru că necazurile nu se termină niciodată, un alt incident a avut loc în Ilfov, cauzat de oamenii legii. Mai mulți mascați au intrat cu forța în casa unei femei văduve, greșind adresa.

Aceștia au amenințat-o atât pe ea, cât și pe fiica ei cu pușca, iar ulterior au fost amenințate că li se omoară singura consolare pe care o mai aveau după moartea bărbatului, cățelușul.

Din disperare, femeile au căzut la pământ pentru a-și apăra patrupedul de ce se putea întâmpla mai rău.
În urmă cu cinci săptămâni, femeia își pierduse soțul din cauza infecției cu Covid-19.

Acesta lucra în corpul de control al Ministerului Mediului, iar în decembrie s-a infectat cu Covid-19. Deși se vindecase, plămânii săi au fost foarte afectați, fiind dependent de oxigen. Din păcate, bărbatul nu a mai rezistat și a murit.

În urma acestei nenorociri, femeia și fiica sa au fost extrem de afectate și făceau toate eforturile să depășescă ușor, ușor această perioadă.

Din păcate, în dimineața zilei de miercuri, toate planurile celor două femei s-au năruit. Mai mulți mascați au intrat cu forța în casa lor, trezindu-le din somn cu pușca la piept. Aceștia se aflau într-o misiune, dar din păcate, au greșit adresa.

Scenele de teroare au fost filmate de fiica femeii și oferite spre publicare. Șocată de cele întâmplate, femeia le-a cerut în repetate rânduri polițiștilor să se legitimeze și să îi ofere o declarație doveditoare pentru cele întâmplate. Aceștia au rugat-o să îi lase să plece în misiunea pe care o aveau, urcându-se în mașină. Preț de mai multe minute, femeia disperată cere încontinuu un Proces Verbal, dar este ignorată.

“Aceste bestii, aceste brute plătite din banii noștri că ei să vină să ne distrugă viețile, să ne pună armă în piept. Sunt plătiți din banii noștri să ne apere, nu să comită abuzuri. Familia trecea deja printr-o tragedie, este imposibil ce se întâmplă!”, spune femeia, aflată încă în stare de șoc.

Ulterior, victima a sunat la 112, iar operatorul care a răspuns i-a închis imediat. După a doua încercare, când a cerut să i se spună numele celui care a închis, un alt operator a afirmat că “veți afla dumneavoastră”, potrivit playtech.ro.

Comenteaza