Laura Ștefănuț, reacție la demiterea iubitului Vlad Voiculescu. Cu ce informații amenință ea: „Vor ieși la suprafață multe”

Laura Ștefănuț, reacție la demiterea iubitului Vlad Voiculescu. Cu ce informații amenință ea: „Vor ieși la suprafață multe”
| Foto: gandul.ro

Laura Șefănuț, iubita fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, a făcut o paralelă între demiterea acestuia cu sacrificiul biblic pascal.

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște.

Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, spune Laura Ștefănuț pe contul personal de Facebook.

„După un timp vor ieși la suprafață multe, sunt sigură”, mai scrie Laura Ștefănuț, într-un comentariu.

„Tot tandemul a devenit o chestie de formă fără fond”
„La Primărie a încercat să facă echipă cu Nicușor Dan și să candideze în tandem, eventual cu alegeri preliminare pentru care să fie vice și care primar. Apoi ND a anunțat din senin acordul lui cu PNL, iar tot tandemul a devenit o chestie de formă fără fond din pct meu de vedere”, a mai scris aceasta într-o altă postare.

Laura Ștefănuț este fostă jurnalistă și a declarat pe o rețea de socializare, în ianuarie 2020, că este într-o relație cu Vlad Voiculescu, pe atunci candidatul PLUS la Primăria Capitalei.

„Acum câteva zile am fost semnată în Libertatea ca “fostă jurnalistă”. Motivele țin de viața personală.

Cred că atunci când îți asumi niște meserii menite să fie în interes public, ca jurnalismul sau politica, oamenii se așteaptă, pe bună dreptate, la mai multă transparență în ceea ce privește viața personală” scria pe Facebook jurnalista, potrivit gandul.ro.


 

Comenteaza