Incendiu puternic într-o cabană. O femeie a ars de vie

Incendiu puternic într-o cabană. O femeie a ars de vie

O femeie în vârstă de 50 de ani din județul Cluj și-a găsit sfârșitul tragic într-un incendiu. Aceasta a ars de vie, într-un incendiu izbucnit miercuri noapte la o cabană din Vâlcele.

În noaptea de miercuri spre joi un incendiu puternic a izbucnit la o cabană din în Vâlcele, județul Cluj. Flăcările au cuprins imobilul, în care se afla o femeie de 50 de ani. La fața locului au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii.

Alarma a fost dată de către șoferii care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității Vâlcele. Aceștia au văzut o cabană izolată care este cuprinsă de flăcări.

Pompierii au găsit imobilul cu două niveluri cuprins în totalitate de flăcări, iar acoperișul acestuia s-a prăbușit în primele momente ale intervenției. Pe timpul operațiunilor de stingere pompierii au găsit o femeie în vârstă de 50 de ani decedată, potrivit cancan.ro.

Operațiunile de stingere au durat mai bine de trei ore având în vedere că nivelul superior al casei era construit pe structură din lemn. Cabana a fost distrusă în totalitate.

Etichete
Comenteaza