Cinci români au câștigat sume uriașe după ce și-au pus soțiile să facă sex pe bani

Cinci români au câștigat sume uriașe după ce și-au pus soțiile să facă sex pe bani

Cinci români s-au asociat pentru a-și pune soțiile să facă sex pe bani, reușind să facă un adevărat „Tur al Franței”, la nivel de prostituție.

Aceștia închiriau mai multe apartamente în orașe din Franța și își puneau soțiile să se prostitueze. Femeile au fost demascate în urma unui apel anonim care a detaliat cum clienții intrau și ieșeau dintr-un apartament din orașul Meaux, lângă Paris.

În luna septembrie 2019, poliţia a primit o plângere în care era specificat sexul plătit într-un apartament închiriat prin intermediul site-ului Airbnb.

În urma denunțului, autorităție au reușit să coroboreze informațiile primite cu mai multe anunțuri publicate pe site-uri specializate, iar polițiștii au intrat în acțiune.

După ce au supravegheat apartamentul, agenții au observat două femei tinere, dar și o succesiune de vizitatori care veneau la intervale regulate. Oaspeții erau diferiți de la o zi la alta, până când într-o zi polițiștii au interceptat doi clienți care au confirmat presupusa activitate.

Anchetatorii au mai aflat și că primele anunțuri ale românilor au fost postate în anul 2018.

Pentru a putea depista întreaga rețea, polițiștii au instalat mai multe dispozitive de ascultare în apartamentul închiriat. Aceștia au rămas surprinși atunci când au descoperit „un adevărat Tur al Franței”, în ceea ce privește proxenetismul, bazat pe o activitate itinerantă.

Cele cinci cupluri de români care alcătuiau gruparea proveneau din două orașe din zona Moldovei. Aceștia s-au asociat și au funcționat în afara oricărei rețele de prostituție cunoscute, potrivit alephnews.ro.

Etichete
Comenteaza