Accident mortal în Orăștie! O fetiţă în vârstă de 4 ani a fost spulberată de o mașină

Accident mortal în Orăștie! O fetiţă în vârstă de 4 ani a fost spulberată de o mașină

O fetiță din Orăștie în vârstă de numai 4 ani, care ar fi traversat o stradă printr-un loc nepermis, a fost lovită de un autoturism.

În cursul acestei dimineți, reprezentanții IPJ Hunedoara au anunțat că în urmă cu două zile, joi, o fetiță în vârstă de patru ani „a sărit în fața unui autoturism care circula pe strada Pricazului, din Orăștie, fiind rănită, după care a fost dusă de conducătorul auto la UPU Orăștie”, potrivit spynews.ro.

Potrivit informațiilor transmise de oamenii legii, micuța în vârstă de 4 ani a fost lăsată nesupravegheată de părinți și a traversat în fugă strada Pricazului, printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

Deși conducătorul auto care a lovit-o a dus-o la unitatea primiri urgențe din Orăștie, cadrele medicale nu i-au putut salva viața. Micța a fost transferată ulterior la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, acolo unde a și decedat.

„Din primele cercetări, cauza este traversarea neregulamentară a străzii”, a transmis Poliția Hunedoara, care a precizat că cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, scrie sursa anterior menționată.

Comenteaza