Scene șocante după ce un șofer beat a vrut să calce un bărbat cu mașina. Cum s-a terminat totul

Scene șocante după ce un șofer beat a vrut să calce un bărbat cu mașina. Cum s-a terminat totul
| Foto: impact.ro

 În noptea de sâmbătă spre duminică a avut loc o întâmplare nefericită, în centrul comunei Rucăr din Argeș. Un bărbat a văzut moartea cu ochii după ce un șofer beat a vrut să-l calce cu mașina.

Totul a plecat de la un incident banal. Bărbatul cu pricina a văzut cum mașina i-a fost lovită de un șofer care a dat cu spatele și nu s-a asigurat. În momentul în care a încercat să-l atenționeze pe vinovat, acesta a accelerat.

În disperare de cauză, păgubitul s-a agățat de portiera șoferului care încerca să o șteargă, fiind târât câteva zeci de metri și prăbușindu-se, în cele din urmă, în mijlocul drumului, într-o baltă de sânge. Șoferul vinovat bineînțeles că nu a oprit și a dispărut în noapte.

Polițiștii sosiți la fața locului au fost ajutați de martori și de imaginile unor camere de supraveghere, așa că autorul a fost prins rapid. Acesta are 38 de ani, este din Rucăr iar la volan s-a urcat băut bine. În momentul în care a lovit mașina parcată și l-a luat efectiv pe capotă pe păgubaș, acesta avea o alcoolemie de 0,40 la mie.

Șoferul băut a fost acuzat de tentativă de omor și conducere în stare de ebrietate, iar în urmă cu puțin timp a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Păgubașul luat pe capotă a fot internat în stare bună și va mai rămâne în spital timp de câteva zile, pentru investigații suplimentare, potrivit impact.ro.

Comenteaza