Zodia care termină septembrie în lacrimi. din cauza unei vești neașteptate

Zodia care termină septembrie în lacrimi. din cauza unei vești neașteptate

Finalul lunii septembrie nu vine cu vești deloc bune pentru o zodie din horoscop

Pentru o zodie din horoscop, finalul lunii septembrie este unul cumplit. Pe lângă faptul că nu vor sta deloc bine la capitolul dragoste, vor suferi și pierderi financiare și vor primi o veste nedreaptă. Acești nativi vor avea un necaz și vor trece prin clipe grele. Ghinionul se va ține scai de ei, la tot pasul.

Următoarele luni vor fi ca un carusel emoțional pentru ei și vor simți că au ajuns în punctul în care nu mai știu pe ce drum să meargă. Partenerul de viață va fi necooperant, iar susținerea din partea lui va lipsi cu desăvârșire. Această perioadă va fi un moment de răscruce pentru ei și este timpul să ia cele mai bune decizii și să renunțe la oamenii care nu merită absolut deloc atenția și timpul lor.

Dar asta nu e tot! Și pe plan financiar, lucurile vor merge tot prost. Deși și-au pus toate speranțele într-o afacere nouă și au muncit mult pentru a-și vedea visul împlinit, la finalul lunii septembrie nativi zodiei Gemeni vor vedea cum totul se năruie. Veniturile lor vor scădea considerabil, iar toți banii pe care i-au investit se vor duce pe apa sâmbetei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza