Vestea MOMENTULUI! Ce vedetă din showbiz încercat să se sinucidă!

Vestea MOMENTULUI! Ce vedetă din showbiz încercat să se sinucidă!
| Foto: ziareonline.ro

Fiul Adrianei Bahmuţeanu a încercat să se sinucidă din cauza problemelor pe care le avea cu colegii săi de școală.

Jurnalista a dezvăluit în emisiunea online „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghita, cum a ajuns fiul ei victima bullying-ului și cum a fost pe punctul de a se sinucide.

Fiul Adrianei Bahmuţeanu a încercat să se sinucidă. Totul s-a declanşat la şcoală, unde băiatul cel mare al lui Silviu Prigoană era bătut şi batjocorit de colegi. Într-un final, vedeta a reuşit să demonstreze cu imagini şi i-a făcut plângere directoarei şcolii.

„Directoarea scolii nu îmi permitea să vin la scoală, nu intervenea în niciun fel. I-am făcut plângere penala și din cauza asta nici acum nu a ieșit din pușcărie.

Din cauza ei s-au întâmplat multe astfel de lucruri, din cauza ei, băiatul meu a vrut să se sinucidă la scoală, a încercat să sara de pe geam pentru că nu a luat atitudine și copilul nu mai voia să meargă la scoală pentru că îl băteau ceilalți copii.

Am avut și imagini pe care le-am depus la dosar. Am intervenit și la Protecția Copilului și aia au stat destul de mult în pasivitate până să intervină. Pe fondul asta, eu nu puteam în casa să merg nici până la baie, copilul având aceasta tentație de a sari pe geam fiind modul lui de apărare, iar cel mic trebuia să îl baricadeze, să îl tina cumva să-l protejeze să nu sara pe geam.

Am trăit un coșmar pentru că nu puteam să îi duc la psiholog. Nu puteam să îi tratez, nu știam ce se întâmplă”, a dezvăluit Adriana Bahmuţeanu.

„L-am dus la psiholog, la psihiatru”

Mă simțeam incapabila să manageriez situația. La scoală trebuia să-l duc, acolo manca cafteală, nu aveam cum să intru, intram pe geam, l-am luat din clasa din mijlocul elevilor. M-am dus la directoare și i-am zis: „Te bag la pușcărie pentru rele tratamente aplicate minorului și neglijenta în serviciu și abuz”. Eu aveam doua atacuri din partea fostului soț și a scolii și din partea celorlalți părinți care făceau gălăgie că al meu face scandal.Pai daca copiii lor treceau prin situația asta? S-a dovedit că cei doi care îl băteau pe fiul meu proveneau din familii conflictuale, divorțate pentru că ei făceau ce vedeau acasă, îl cafteau pe fiu-meu.

Le-am făcut și lor plângere penala, ori veniți cu mine la psiholog cu copilul, la consilierul scolar, ori vă bag la pușcărie și i-am potolit pe toți. Aici e problema, în Romania, că să duci copilul la psihoterapeut trebuie să ai acordul ambilor părinți și după divorț daca nu ai acordul, riști să dea în judecata psihoterapeutul. Eu l-am dus la psiholog, la psihiatru, i-au dat niste medicamente homeopate, ambii s-au trezit cu plângeri penale. Au fost la politie la procuratura, în Instanță, hartuiți de fostul meu soț. Nu îl poți ajuta în aceasta situație și vezi cum copilul tău suferă, tu suferi și nu știi cum să ieși din cercul asta al suferinței. Eu de asta m-am apucat de psihologie. Mă apuc eu și învăț. Am găsit puterea de la Dumnezeu

„, a dezvăluit Adriana Bahmuţeanu, menţionând că în 2022 îşi ia diploma de psihoterapeut, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza