Detalii șocante despre cum l-a prins Adriana Bahmuțeanu pe Silviu Prigoană cu amanta: „L-am luat de guler, dă telefonul”

Detalii șocante despre cum l-a prins Adriana Bahmuțeanu pe Silviu Prigoană cu amanta: „L-am luat de guler, dă telefonul”
| Foto: ciao.ro

Adriana Bahmuțeanu şi-a adus aminte în cadrul unui podcast de căsnicia pe care a avut-o cu Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. După o lungă perioadă în care s-au certat, împăcat, despărţit şi recăsătorit, într-un final, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate! Fiecare şi-a refăcut viaţa alături de alt partener, însă discuţiile contradictorii dintre ei nu s-au încheiat definitiv.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată recent în podcastul „Povești de Film, cu Mara Bănică”, unde a vorbit deschis despre perioada în care a fost căsătorită cu Silviu Prigoană.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mariajul lor nu a fost unul liniştit. Jurnalista a povestit recent cum a aflat că fostul soţ o înşela.

„Am prins-o pe Argentina. Aflasem că are o amantă, Argentina, pentru că a făcut un barter să îi pună silicoane. Fata de la marketing a găsit la un moment dat un barter cu un doctor, ca să îi pună sâni acestei Argentina, despre care tot trustul știa că este amanta șefului. Fata respectivă i-a găsit barter, i-a pus silicoane. Lumea o știa. Venise de câte ori acolo.

Ăștia vorbeau între ei. După care noi ne-am căsătorit. Condiția mea a fost să o termine cu această Argentina. Îi găsisem mesaje cu ea în telefon. O perioadă a terminat-o. După care, în bucătărie, intrase unul dintre șoferi să bea cafea acolo. Șoferul era cu spatele la ușă și l-am auzit când vorbea la telefon cu această Argentina. Am ascultat frumos. Doamna Argentina dorea un frigider să fie dus la nu știu ce locație.

Șoferul a început să sune, să vadă de unde ia frigiderul. În momentul ăla am intrat în bucătărie peste el, l-am luat de guler, dă telefonul. I-am luat telefonul, i-am luat numărul lui Argentina. Omul și-a cerut scuze, că nu avea nicio vină. Mi-a dat numărul și adresa unde stă și în noaptea aia m-am dus peste ea cu unchiul meu și cu mama. Îmi stricase căsnicia. Prima dată am vrut să o omor.

Am ciocănit la ușă. Ea stătea într-o garsonieră. Am sunat, ciocănit, nu deschidea. La un moment dat a deschis. Am intrat în casă, am bălăcărit-o un pic și după care mi s-a făcut milă de ea. Era o femeie atât de terminată și pe dinăuntru și pe dinafară. În casa aia era o sărăcie lucie. Două căni de un fel nu avea. Ceva îngrozitor”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, potrivit ciao.ro.

Comenteaza