Trei zodii vor fi trădate de un membru al familiei, la sfârșitul lunii martie

Trei zodii vor fi trădate de un membru al familiei, la sfârșitul lunii martie

Trei zodii din horoscop vor trece prin perioade delicate la sfârșitul lunii martie, din cauza unui membru al familiei.

Luna martie se termină cu o mare dezamăgire pentru trei zodii din horoscop, care vor fi trădate. După ce și-au pus încrederea într-un membru al familiei pe are l-au considerat apropiat, își vor da seama că au fost sabotate și că lucrurile nu sunt deloc atât de fericite precum păreau. Chiar și așa, nativii vor reuși să treacă prin momentul delicat.

Cu toții avem cea mai mare încredere în persoanele din familia noastră, însă acest lucru nu ne oferă nicio garanție că nu vom fi trădați. Trei zodii din horoscop vor simți dezamăgirea pe pielea lor la sfârșitul lunii martie, când își vor da seama că doar ei sunt persoanele în care trebuie să aibă cea mai mare încredere.

Prima zodie care va trăi un moment la care se aștepta, însă pe care nu și-l dorea, este zodia Vărsător. Nativii sunt cei mai sceptici din fire, astfel că trădarea din partea unei persoane din familie nu îi va surprinde în totalitate. Cu toate acestea, faptul că un moment pe care nu și-l doreau se va întâmpla, le va stârni un moment de neliniște sufletească.

A doua zodie care va trece prin trădarea vieții este zodia Balanță. După ce au început o afacere sau un proiect cu un membru din familie, acesta îi va abandona în momentele în care au cea mai mare nevoie de ajutor. Așadar, sfârșitul lunii martie va fi o perioadă de declin pentru balanțele din horoscop.

A treia zodie pentru care sfârșitul lunii martie înseamnă o ruptură grea de un membru al familiei este zodia Leu. Orgolioși din fire, nativii nu vor trece peste momentul trădării și vor rupe definitiv legătura cu persoana care i-a sabotat. Chiar dacă aveau nevoie de ajutorul ei, nativii nu dau înapoi când vine vorba despre propriile orgolii, potrivit spynews.ro.

Comenteaza