Două zodii care sunt trădate de persoanele iubite în luna iulie

Două zodii care sunt trădate de persoanele iubite în luna iulie
| Foto: spynews.ro.

Horoscopul lunii iulie aduce mult ghinion pentru doi nativi din zodiac care vor fi trădați de oamenii dragi.

Două zodii din horoscop vor fi trădate de cei apropiați în următoarea perioadă, iar acești nativi vor avea parte de dezamăgiri și vor face tot posibilul să treacă peste momentele tensionate. Este important ca în următoarea perioadă să fie atenți la cei din jur deoarece este posibil ca un prieten sau membru din familie în care aveau cea mai mare încredere să îi trădeze.

Gemeni
Gemenii vor avea de suferit în următoarea perioadă, iar acești nativi vor fi trădați de persoanele la care s-ar fi așteptat cel mai puțin. Gemenii trebuie să fie mai vigilenți și să nu mai creadă atât de mult în cei din jur. Nativii vor avea o perioadă tensionată la locul de muncă, astfel că se vor certa cu colegii.

Capricorn
Capricornii vor avea parte de o perioadă agitată și nativii vor fi urmăriți de ghinion, astfel că este bine să fie precauți în luna iulie și să nu își facă prea multe planuri. Capricornii vor avea nevoie de o vacanță pentru a se relaxa și liniști. Capricornii riscă să fie trădați de oameni care aveau cea mai mare încredere sau cel mai bun prieten.

sursă: spynews.ro. 
 
 
 

Comenteaza