Theo Rose, reacție aprinsă la adresa lui Carmen Harra. Clarvăzătoarea i-a prezis că se desparte de Anghel Damian! 

Theo Rose, reacție aprinsă la adresa lui Carmen Harra. Clarvăzătoarea i-a prezis că se desparte de Anghel Damian! 

Theo Rose decis să facă primele declarații cu privire la Carmen Harra, care  i-a prezis că se va despărți de Anghel Damian.
 

Theo Rose le-a făcut o mare bucurie fanilor săi atunci când a anunțat că este însărcinată și că urmează să-l facă tătic pe Anghel Damian. Ei bine, însă, la scurt timp după ce s-a aflat fericita veste, Carmen Harra a făcut o predicție, mai precis că relația celor doi tineri viitori părinți ar urma să se destrame pe viitor.

Bineînțeles că, după previziunile clarvăzătoarei, mama lui Theo Rose a sărit în apărarea fiicei și a ginerelui său, spunând că cel mai indicat ar fi ca lumea să nu-și mai dea cu părerea despre viața artistei și a regizorului, pentru că ei știu cel mai bine ce au de făcut, indiferent de situație.

Ei bine, însă, recent, la rândul său, a venit cu o serie de declarații despre previziunile lui Carmen Harra, dar și despre replica pe care mama sa i-a dat-o clarvăzătoarei, la scurt timp după predicțiile acesteia.

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit pe cine o fi supărat mama. Când văd că o doamnă numerolog a zis ce a acitit ea acolo în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii.

Dacă te uiți în cifre, așa scrie, că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart.

Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat (n. red. înjurături). Au scris articole că e scandal între mama lui Theo Rose și nu știu cine, când chestia asta nu a existat”, a declarat Theo Rose, pe pagina ei de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza