Tavi Clonda, despre veniturile din familie: „Noi avem banii la comun...Gabriela muncește foarte mult”. Cine face cei mai mulți bani în familia lor?

Tavi Clonda, despre veniturile din familie: „Noi avem banii la comun...Gabriela muncește foarte mult”. Cine face cei mai mulți bani în familia lor?

Tavi Clonda a vorbit deschis despre veniturile din familia sa și despre cum își împart cheltuielile casei.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, pe platourile de filmare, iar după ce prezentatoarea TV a trecut printr-un divorț dureros, s-a îndrăgostit de artist și au întemeiat împreună o familie fericită alături de cele două fetițe ale lor.

Datorită faptului că cei doi soți sunt foarte activi în mediul online, aceștia au generat discuții referitoare la câștigurile lor materiale.

Artistul a ținut să precizeze că la el în familie banii sunt la comun și că nu sunt stresați cu privire la acest aspect. Mai mult decât atât, Tavi Clonda o apreciază pe soția sa pentru că muncește foarte mult, astfel încât familiei să nu îi lipsească tot ceea ce are nevoie din punct de vedere financiar. La rândul său, artistul și-a neglijat cariera pentru a se putea ocupa de creșterea fetițelor.

„Noi avem banii la comun. Nu doar banii, totul este la comun. După ce a pățit Gabriela, poate părea dubios. A rămas cu 0 lei. Muncea de dimineață până seara și a rămas fără bani. Eu am reușit să îi câștig încredere. Puțini știu că ea mi-a luat și numele meu. Pe ea o cheamă Clonda. Nu i-am zis nicio secundă. M-am simțit bine rău de tot.

M-a făcut să o iubesc și mai tare, mai ales că a fost dorința ei. Cu banii nu s-a pus niciodată problema. De exemplu, atunci când a fost cu pandemia eu am cu indemnizația de creștere a copilului și am calculat pe familie cum e mai bine. Ca să nu pierdem, eu am stat pe indemnizație și ea s-a dus la muncă pentru că avea un alt job pe masă.

Sunt carduri diferite. Firma e firmă. Eu am firmă, ea are două firme. Piscina, ia tu acolo, dă-i ăluia când am făcut-o, mai ai bani în cont că eu nu am luna asta. Ratele le plătește cine se nimerește. Nu e panică la noi. Oamenii vor să știe cine câștigă mai mult. O dată câștigă unu, altă dată altul. Gabriela muncește foarte mult. Eu trebuie să o apreciez pe ea pentru că ea pleacă seara și nu stă cu fetele, ceea ce o doare și pe ea.

Ea trebuie să mă înțeleagă pe mine că nici mie nu îmi este ușor pentru că m-am stopat din ale mele și am pus cariera deoparte. ”, a spus Tavi Clonda, potrivit kfetele.ro.

 



 

Comenteaza