Sfâşietor! Ultimul schimb de mesaje între Anca Molnar şi soţul său. Ce i-a spus femeia: „Te rog să...”

Sfâşietor! Ultimul schimb de mesaje între Anca Molnar şi soţul său. Ce i-a spus femeia: „Te rog să...”
| Foto: cancan

Pe 11 iunie, Anca Molnar, cunoscută drept make-up artistul vedetelor, s-a stins din viață la doar 35 de ani.

Anca Molnar se lupta de luni buni cu o boală nemiloasă. În urmă cu mai puțin de un an, tânăra a fost diagnosticată cu cancer și a suferit două operații pe creier. Intervențiile au avut loc în Turcia. Deși trăia o adevărată dramă, make-up artista era tot timpul cu zâmbetul pe buze și a încercat din răsputeri să se vindece.

Claudiu Molnar, soțul celebrei make-up artiste, a publicat pe rețelele de socializare ultima conversație pe care a avut-o cu aceasta. Înainte cu doar câteva ore ca tânăra să se stingă din viață, l-a rugat pe soțul ei să mai rezite puțin pentru că în curând se va face bine și va reveni acasă. Din păcate, Anca Molnar nu a reușit să se țină de această promisiune pentru că boala de care suferea a fost necruțătoare.

Trupul neînsuflețit al Ancăi Molnar va fi depus la casa mortuară Angels, situată pe Calea Lugojului, acolo unde rudele, prietenii și cei care au cunoscut-o pot merge să-și ia rămas bun. Tânăra va fi condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie 2024. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Ronat – strada Locotenent Ovidiu Bâlea.

 „Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18. Înmormântarea va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o oră pe care o vom anunța ulterior”, a transmis soțul Ancăi Molnar pe rețelele de socializare

Anca Molnar, mesaj de adio

Pe pagina de Instagram a Ancăi Molnar a apărut un mesaj de adio, transcris de soțul ei. Textul este unul de-a dreptul emoționant, făcând referire la lupta crâncenă pe care make-up artista a dus-o cu boala.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața.

Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă.

Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul de adio lăsat de Anca Molnar pe contul său de Instagram, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza