Soţul Ancăi Molnar nu îşi mai revine! Ce s-a întâmplat la mormânt soţiei sale

Soţul Ancăi Molnar nu îşi mai revine! Ce s-a întâmplat la mormânt soţiei sale

Soțul Ancăi Molnar este îngenuncheat de durere, după moartea jumătății sale și mama copilului său.

A trecut aproape o săptămână de la tragedia care a cutremurat lumea mondenă din România. Anca Molnar, cunoscută drept make-up artistul vedetelor, s-a stins din viață la doar 35 de ani, după o luptă de mai bine de un an cu o boală nemiloasă. Tânăra fusese diagnosticată cu o tumoare cerebrală, iar din nefericire, aceasta i-a adus sfârșitul.

După tragedia care le-a lovit familia, Claudiu Molnar, soțul make-up artistei, este îngenuncheat de durere. Bărbatul face față cu greu pierderii partenerei sale de viață.

Chiar în ziua în care s-a stins din viață, Anca Molnar a postat un mesaj pe pagiana sa personală de Instagram, unde și-a îndemnat urmăritorii să trăiască frumos și din plin, la fel cum a făcut-o și ea, până la final.

La doar o săptămână de la moartea femeii, se pare că pentru Claudiu Molnar situația devine din ce în ce mai complicată. Bărbatul este îngenuncheat de durere și postează constant fotografii cu soția sa, în care își exprimă gândurile și supărările.

Duminică, 16 martie 2024, partenerul Ancăi Molnar a recurs la un gest mai mult decât dureros, gest care pe mulți i-a lăsat fără cuvinte. Bărbatul a mers la mormântul soției sale cu prăjitura ei preferată, dar și cu o cafea.

Acum, locul unde se odihnește Anca Molnar a devenit un adevărat refugiu pentru soțul ei. Mormântul plin de flori este locul în care Claudiu își alină durerea. Pe pagina sa de Facebook, bărbatul a povestit că a mâncat prăjitura alături de soția sa și că a stat la povești cu aceasta.

Mai mult, îngenuncheat de durere, partenerul de viață al make-up artistei crede în continuare că totul este doar un vis urât. Claudiu Molnar a mai precizat că îi simte lipsa soției sale din ce în ce mai mult, dar și de lucrurile pe care cei doi le făceau împreună, potrivit cancan.ro.

Comenteaza