Probleme în paradis? Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Însă, vedeta spune ce nu i-ar ierta bărbatului

Probleme în paradis? Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Însă, vedeta spune ce nu i-ar ierta bărbatului
| Foto: spynews.ro.

 Oana Roman și Marius Elisei formează, din nou, un cuplu după divorțul prin care au trecut în urmă cu ceva timp.

Însă, deși acum spun că sunt o familie mai sudată ca oricând, diva le-a dezvăluit fanilor ce lucru nu i-ar ierta niciodată tatălui fetiței sale sau oricărui alt bărbat din viața sa.

Oana Roman este o femeie care știe ce vrea de la bărbatul alături de care trăiește. Diva, deși a trecut prin multe suișuri și coborâșuri la capitolul ”dragoste”, niciodată, dar niciodată, nu s-a abătut și nu se va abate, spune ea, de la o regulă.

Pe Instagram, acolo unde comunică cu internauții care o admiră, Oana a realizat o ședință de întrebări și răspunsuri și astfel se face că doamnele și-au dorit să afle și părerea vedetei în privința unei chestiuni extrem de delicate.

Așadar, întrebarea la care viitoarea soție a lui Marius Elisei a trebuit să răspundă se referă la violența în familie, o chestiune extrem de delicată și, din păcate, foarte întâlnită în țara noastră.

”Ai ierta un bărbat care te lovește?”, este curiozitatea venită din partea fanelor din mediul online, care a primit imediat și replica vedetei.

La fel de sinceră ca de fiecare dată când își găsește timp să stea de vorbă cu admiratorii, fiica lui Petre Roman, deși s-a despărțit și împăcat de mai multe ori cu Marisu Elisei, de fiecare dată având un alt motiv, spune că acest lucru ar fi de neiertat pentru ea.

Mai exact, fie că ar fi sau nu vorba de Marius Elisei, vedeta spune că în niciun caz nu ar trece cu vederea un comportament agresiv venit din partea bărbatului de lângă ea. Mai mult decât atât, subliniază și faptul că nicio femeie nu ar trebui să accepte aproape un partener care o lovește.

”Nu! Și nicio femeie nu ar trebui să ierte așa ceva”, a fost răspunsul dat imediat de partenera lui Marius Elisei, diva care s-a lăsat greu recucerită după ce el a plecat de acasă cu tot cu afacerea familiei, potrivit spynews.ro.


 

Comenteaza