Oana Roman, trădată iar de Marius Elisei? Vedeta a vorbit deschis despre dezamăgirea prin care trece

Oana Roman, trădată iar de Marius Elisei? Vedeta a vorbit deschis despre dezamăgirea prin care trece
| Foto: instagram.com

Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă din viața. Vedeta a publicat un mesaj pe instagram care dă de înțeles că trece printr-o nouă dezamăgire.

Oana Roman și-a exprimat sentimetele de dezamăgire într-un text pe care l-a publicat pe Instagram.

Nu se știe exact despre cine este vorba, însă un lucru este cert: mesajul îi este adresat unui bărbat! Deși Oana Roman este în general una dintre vedetele care spune totul pe față și direct, se pare că de data aceasta a ales să fie reținută.

„Fă tot ce poți. Dragoste…protecție, (…). Nu fi neloial cu cei care țin la tine, nu răni sentimentele nimănui. Nu-i uita niciodată pe cei care au fost alături de tine și au crezut în tine! Abia atunci te poți numi bărbat„, este mesajul scris de Oana Roman.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Mesajul a ridicat numerose semne de întrebare în rândul celor ce o urmăresc și se întreabă dacă cel vizat este chiar Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 8 ani. Apoi s-a ajuns la divorț. Ei bine, cei doi nu au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Astfel, la doar câteva luni de la separare, s-a ajuns la împăcare.

„Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni. Nici măcar cu familia sau prietenii apropiați”, a transmis vedeta în vara lui 2021, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza