Oana Roman este devastată! Vedeta a primit diagnosticul fiicei sale: „Luna aprilie a fost realmente un coșmar.”

Oana Roman este devastată! Vedeta a primit diagnosticul fiicei sale: „Luna aprilie a fost realmente un coșmar.”
| Foto: kfetele.ro

În luna aprilie, Oana Roman a avut parte de o perioadă dificilă din cauza fiicei sale care s-a îmbolnăvit.

Pe lângă faptul că mama sa s-a simțit rău și a avut nevoie de internare, chiar ea a fost diagnosticată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de Paște.

Chiar și după ce părea că totul revine la normal, fiica sa, Isa, a început să se simtă rău și să aibă febră. Oana a mers cu ea la spital, iar în prima fază medicii au diagnosticat-o cu o infecție bacteriană în gât. Cu toate acestea, după mai multe teste, Isa a fost diagnosticată cu scarlatină și amigdalită pultacee.

Oana Roman își dorește ca situația să se îmbunătățească cât mai curând posibil și să se întoarcă la o viață normală, deoarece se simte obosită de toate internările prin care a trecut.

„Așa ne-am petrecut noi 1 Mai. 10 dimineața și 10 seara la spital pentru doza de antibiotic.De mâine o să ia antibioticul oral și mai trebuie să stea acasă toată săptămâna. Pentru că azi dimineață a ieșit pozitiv și testul de streptococ deci este o scarlatină cu amigdalită pultacee. Luna aprilie a fost realmente un coșmar. Am stat numai prin spitale cu mama, apoi eu Covid de Paște, apoi Isa cu enterocolita și acum cu scarlatina. Să scap odată de spitale că sunt deja epuizată!”, a mărturisit Oana Roman, pe pagina sa de Instagram, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza