Oana Lis este în doliu. Anunțul tragic făcut de vedetă: „Voiam să mă omor”

Oana Lis este în doliu. Anunțul tragic făcut de vedetă: „Voiam să mă omor”

Tatăl Oanei Lis s-a stins din viață. Vedeta TV este pregătită să-i aducă trupul neînsuflețit în România al părintelui care era stabilit în Spania

Oana Lis este în doliu după ce a aflat astăzi că tatăl ei a decedat în Spania, acolo unde locuia de ceva timp. Vedeta încearcă să ia legătura cu familia ei pentru a vedea cum pot aduce trupul neînsuflețit al bărbatului înapoi acasă.

Soția lui Viorel Lis nu a avut o legătură deloc strânsă cu familia ei, în special cu tatăl, însă aceasta a avut puterea să-l ierte. 

Din păcate, tatăl Oanei Lis a încetat din viață chiar astăzi iar vedeta este profund îndurerată, cu toate că relația cu bărbatul nu a fost deloc una bună.

În urmă cu ceva timp, Oana Lis a simțit nevoia să se destăinuie și astfel a aflat toată lumea prin ce copilărie grea a trecut. De altfel, soția lui Viorel Lis a vorbit și despre adevăratul motiv pentru care l-a luat de bărbat pe cel care i-a stat alături atâta timp.

"Tata e din Oneşti, dar n-am mai fost niciodată aici, am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani.

Eu la 14 ani voiam să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă", povestea Oana Lis. 

După terminarea Facultății de Psihologie, Oana Lis a recunoscut că a putut să înțeleagă motivele pentru care părintele său a acționat într-o anumită manieră pe vremea când aceasta era doar un copil, astfel că l-a iertat pe acesta în cele din urmă și va face tot posibilul să-i aducă un ultim omagiu, potrivit kfetele.ro

 

Etichete
Comenteaza