Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul 365 de zile, este român? Ce spune el despre rudele sale

Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul 365 de zile, este român? Ce spune el despre rudele sale
| Foto: Wowbiz

Michele Morrone, actorul care a devenit celebru peste noapte dupa filmul ”365 DNI”, spune că are rude în România.

Michele Morrone a devenit un fenomen peste noapte, în urma succesului pe care filmul 365 de zile  l-a avut în întreaga lume. Italianul este foarte talentat, atât în lumea filmului, cât și-n cea a muzicii. Bărbatul fatal din ”365 Days” este un actor desăvârșit, dar și un cântăreț de renume.

Piesele lui au fost ascultate de milioane de oameni, care mai întâi au urmărit filmul devenit senzație.

Michele Morrone a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, despre cum celebritatea i-a schimbat viața! Acesta s-a descris ca fiind o persoană foarte amuzantă, pasională, dar și foarte modestă. 
Cât despre succesul venit atât de repede, în urma filmului, celebrul actor spune că nu s-a așteptat. 

” Nu m-am așteptat la toate astea. M-am gândit, atunci când filmul a fost lansat, că va fi ceva măreț, însă nu mi-am imaginat că va avea atât de mult succes, cum s-a întâmplat. Nu m-am așteptat deloc ca totul să ia o asemenea amploare”, a mărturisit italianul.

Actorul italian are și un artist preferat: Sam Smith! ” El este o inspirație pentru mine. Îmi place muzica lui, îmi place vocea lui și cum performează. Cred că este un cântăreț foarte bun și îl apreciez enorm. Nu este artistul meu preferat, este unul dintre ei, pentru că eu nu am un artist preferat”, a mai precizat acesta, pentru sursa citată.

Actorul italian a fost întrebat de jurnaliștii de la VIVA!, dacă are o melodie preferată. Acesta, pe lângă piesa preferată în română, a dezvăluit că are și rude în țara noastră.

” Știu că, la începutul anilor 2000, era melodia „Dragostea din tei (a început să o cânte). De fapt, am rude în România. Fratele mamei mele este căsătorit cu o româncă din Bacău. Unchiul meu locuiește în România”, a mai spus Michel Morrone, pentru sursa precizată, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza