Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea. Ce i-a răspuns prezentatoarea TV

Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea. Ce i-a răspuns prezentatoarea TV

Iată ce a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare, după ce cântăreața Maria Constantin a numit-o într-o emisiune de televiziune   ”supraponderală și rea”.

Maria Constantin a fost întrebată într-o emisiune tv despre Gabriela Cristea, cerându-i-se să o caracterizeze pe aceasta în trei cuvinte. Însă fără să se gândească prea mult, Maria Constantin a spus că Gabriela Cristea este ”supraponderală, rea și a cincea soție”. Deși a mărturisit că nu a cunoscut-o personal pe fosta soție a lui Marcel Toader, artista a spus că Marcel Toader a fost cel care i-ar fi spus, atunci când trăia”, că fosta lui soție ar fi ”rea”.

„A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este.

Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală”. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii”, a declarat Maria Constantin la o emisiune tv.

Însă la puțin timp după ce Maria Constantin a făcut astfel de declarații, Gabriela Cristea a făcut un gest emoționant pe rețelele sociale. Astfel că bruneta pare să fi ignorat total declarația acesteia și să se axeze strict pe familia sa.

De altfel, pentru că chiar azi este ziua de naștere a fiicei celei mici, Gabriela Cristea a repostat în online mesajele de suflet pe care fiica acesteia le-a primit din partea prietenilor care o îndrăgesc, semn că nu-i pasă de alte păreri și că se concentrează numai pe familia ei.

De altfel, pentru că Iris a împlinit vârsta de doi ani, mama ei a ținut să posteze un mesaj pe Instagram, dedicat fiicei ei.

„Doamneee, atât de norocoasa sunt eu pentru că mi-ai oferit privilegiul să-ți fiu mamă și atât de mândră ca imi zambesti in fiecare zi. Îți doresc să înflorești și să-ți trăiești destinul cu bucuria pe care o oferi. Victoria, mami și tati te iubesc! La mulți ani, floare de Iris!”, a notat Gabriela Cristea pe Instagram.

În plus, Gabriela Cristea a fost extrem de emoționată de curând, când a trebuit să-și ducă fiicele la grădiniță, fiind prima lor zi, potrivit playtech.ro.

Comenteaza