Ireal ce s-a întâmplat cu Ghiță Ciobanul, la 9 ani de la celebra reclamă la Vodafone

Ireal ce s-a întâmplat cu Ghiță Ciobanul, la 9 ani de la celebra reclamă la Vodafone

Gheorghe Dănulețiu, pe numele său real, din Sibiu, devenise un personaj popular în reclamele de pe micile ecrane.

Bărbatul a apărut în 2013 în reclamă, iar, atunci, a reușit să câștige simpatia publicului.

Însă, la o distanță de câțiva ani de la apariția sa pe micile ecrane, în reclamă, numele bărbatului ar fi apărut într-un dosar.

Ghiță Ciobanul a ajuns să joace în reclama respectivă, după ce l-a recomandat un prieten casei de producție. Campania era menită să le transmită oamenilor că vor avea semnal bun de internet chiar și la stână.

”Lumea mă caută zilnic, din toată țara. Chiar și ieri au fost oameni din București, Timișoara, Alba și Sibiu. Au venit sute de persoane de când au apărut reclamele, iar pe unde mă duc toată lumea e pe mine. Indiferent în ce oraș merg, în România, toată lumea mă cunoaște. Cum m-am dat jos din mașină îmi spun: Tu ești băiatul din reclamă, și se pozează cu mine. Români de peste graniță, din Franța, Spania, Italia, Germania, Olanda mi-au trimis mesaje pe Facebook”, spunea, în 2013, Gheorghe Dănulețiu, potrivit cancan.ro.

La câțiva ani distanță de la apariția sa în reclamă, 12 persoane au ajuns în judecată, fiind vorba în special de crescători de animale, pentru fapte de corupție, iar Ghiță Ciobanul ar fi fost cel care i-ar fi „turnat” la DNA.

„În 30.06.2021 (vol.1 f.1-3), martorul ( ), autorizat în aceeași zi și colaborator în cauză, a formulat un denunț din care rezulta faptul că o persoană care utiliza numele „( ) ( )”, în realitate, inculpatul ( ), potrivit unui anunț publicitar de pe site-ul OLX.ro, vinde certificate zootehnice pentru berbeci de rasă pură Țurcană împreună cu mijloacele oficiale de indentificare aferente (crotaliile), fără berbecii pentru care au fost emise, contra sumei de 1000 de lei/certificat și crotalii.”

Comenteaza